Veterani Niša treći na otvorenom prvenstvu Srbije!

Veterani Niša učestvovali su na prvom otvorenom prvenstvu Srbije, koje je održano od 4. do. 6. oktobra u Beogradu. U konkurenciji 8 ekipa u kategoriji igrača starijih od 45 godina zauzeli su treće mesto. Nakon poraza u prvom kolu od ekipe Beograda rezultatom 2:1, usledile su pobede nad ekipama Ljubljane 2:0 i Osijeka 2:1. Plasman u finale izmakao je samo zbog nešto slabijeg poen količnika u odnosu na ekipu Osijeka.

Niš je na ovom turniru nastupio u sastavu: Nebojša Spasić, Zoran Nejković, Nenad Savić, Branko Radovanović, Radiša Spasić, Dragoljub Rajković i Goran Vidojević. Uspeh još više dobija na značaju kada se ima u vidu činjenica da zbog povreda i bolesti nisu nastupili Nebojša Lović, Dragoljub Bajat, Goran Perović, Davor Kavgić i Vladan Milić.

Otvoreno prvenstvo Srbije bilo je prilika za susret starih sportskih prijatelja i podsećanje na igračke dane. Organizatori veruju da će turnir postati tradicionalan. Odbojkaški savez Nišavskog okruga čestita veteranima na postignutom rezultatu i reprezentovanju niške odbojke.