Apel OSS za pomoć Srbiji

Republiku Srbiju je zadesila najveća prirodna katastrofa do sada.. U ovom trenutku mnogim ljudima u Srbiji potrebna je pomoć i podrška. Ministarstvo omladine i sporta uputilo je apel svim sportistima, sportskim organizacijama, našim sportistima u svetu da na konkretan način i u skladu sa svojim mogućnostima pomogne u saniranju katastrofe. ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE POZIVA SVE IGRAČICE, IGRAČE, TRENERE, SUDIJE, DELEGATE, ČLANOVE RADNIH TELA I KOMSIJA ODBOJKAŠKOG SAVEZA, UDRUŽENJE KLUBOVA SAVEZNIH LIGA, UDRUŽENJE KLUBOVA REPUBLIČKIH LIGA, UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH TRENERA SRBIJE, UDRUŽENJE ODBOJKAŠKIH SUDIJA SRBIJE, KLUBOVE, SPONZORE, DONATORE, POSLOVNE PARTNERE, ZAPOSLENE I PRIJATELJE ODBOJKE DA IZVRŠE HITNU UPLATU ZA HUMANITARNU POMOĆ U OVIRU SVOJIH MOGUĆNOSTI.

 

Pomoć ugroženima može se uplatiti na dinarski račun Odbojkaškog saveza Srbije

125-0000001743017-27

svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.
 

Pomoć može da se uplati i na devizni račun Odbojkaškog saveza Srbije

IBAN: RS35 125-120000000146389

svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.

Instrukcije za uplate iz inostranstva možete pogledate ovde!

Odbojkaški savez Srbije doneo je odluku da na dinarski račun koji je otvorila Vlada Republike Srbije za otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave, hitno uplati 1.000.000,00 dinara kao prvi korak.

Odbojkaški savez Srbije uputio je apel Svetskoj odbojkaškoj federaciji (FIVB) i Evropskoj odbojkaškoj konfederaciji (CEV) apel za pomoć i podršku, i očekuju njihovu hitnu reakciju.

U međuvremenu odbojkaški prijatelji Odbojkaškog saveza Srbije, a predsednici nacionalnih federacija Turske, Italije, Rusije, Bugarske, Poljske, Belgije, Severne Irske, izrazili su svoju zabrinutost i ponudili pomoć Odbojkaškom savezu Srbije..