Prošlo je prvih pedeset godina!

Prvi opštinski odbojkaški odbor u Nišu osnovan je septembra 1965. godine. U nedelju 20.09.2015. proslavili smo pedeset godina postojanja. Jubilej za pamćenje proslavljen je nizom manifestacija. U 13 časova u hali Čair otvorena je izložba 50. godina niške odbojke. Prisutne je pozdravio predsednik OSNO Ljubodrag Brkić, a zatim je zajedno sa prisutnim nekadašnjim predsednicima Dr Vladom Popovićem, prof. Dr Radomirom Kostićem, Dušanom Petrovićem i prvim trenerom OK Stevan Sremac Ljubišom Stojkovićem otvorio izložbu.

Program je nastavljen u velikoj sali hale Čair u 15 sati. Utakmicu su odigrali odbojkaši Niša i Ribnice iz Kraljeva. Pre utakmice predsednik OSNO Ljubodrag Brkić uručio je OK "Ribnica" zahvalnicu za učešće u obeležavanju našeg jubileja.

U sklopu priprema za novu sezonu Niš i Ribnica su odigrali kvalitetnu utakmicu. Ovoga puta pobeda je pripala domaćim odbojkašima rezultatom 3:1.

Svečana sednica održana je od 18 sati u hotelu Vidikovac. Tom prilikom prisutnima su se obratili bivši predsednici našeg Saveza da bi se zatim prešlo na dodelu priznanja klubovima i pojedincima koji su omogućili uspešan rad OSNO u prethodnih pet decenija.

Više slika sa proslave 50. godina Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga možete videti u našoj galeriji ili klikom ovde.