UOSGN pobednik turnira odbojkaških sudija Srbije!

U organizaciji Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša u hali Čair 24. i 25. juna održan je treći turnir odbojkaških sudija Srbije. Pored domaćina učešće su uzeli: Sudijska organizacija Odbojkaškog saveza Beograda, Udruženje odbojkaških sudija Kraljeva i Udruženje odbojkaških sudija Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca.

Niš

Kragujevac

Beograd

Kraljevo

Turnir je igran po ligaškom sistemu, a zatim su dve prvoplasirane ekipe igrale u finalu dok su se treći i četvrti sastali u borbi za treće mesto. Nakon odigrana prva dva kola druženje je nastavljeno u restoranu Tvrđava. Sudije su tokom svečane večere posetili Ivan Miljković prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Igor Miljković generalni sekretar odbojkaškog saveza Beograda i Mirko Janković međunarodni sudija i počasni član UOSGN.

Borbe na terenu nastavljene su u nedelju, a plasman u finale izborili su Beograd i Niš. Finalu je prethodio meč za treće mesto u kome su se sastali Kragujevac i Kraljevo. Kragujevac je bio uspešniji i dobio utakmicu rezultatom 2:1 (21:25, 25:19, 15:07). Finale je posle velike borbe pripalo domaćinu: Niš - Beograd 2:1 (10:25, 25:16, 15:13). Nagradu za Fair Play osvojila je ekipa Kraljeva.

Po završetku finala održana je ceremonija na kojoj su priznanja ekipama uručili Nikola Brkić predsednik UOSGN, Milica Lošić potpredsednik i Milan Miladinović član nadzornog odbora UOSGN.

Više slika sa turnira možete videti klikom ovde.