Delegacija OSS posetila Niš!

U okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije predsednik Zoran Gajić i prvi potpredsednik Ivan Miljković podelili su u maloj sali hale Čair lopte predstavnicima 30 klubova Prve, Prve B i Druge lige Istok. Pre početka manifestacije prisutne su pozdravili predsednik OSS Zoran Gajić i predsednik OSNO Ljubodrag Brkić.

Po 5 lopti su dobili: ŽOK Vranje, ŽOK Jagodina, Leskovac 98, MOK Jagodina, Milenijum iz Niša, Toplički vitezovi iz Kuršumlije, Borac iz Paraćina, Timok iz Zaječara, Dubočica iz Leskovca, Student iz Niša, Panda iz Vranja, Kuršumlija, ŽOK Desetka iz Niša, Bor, Aleksinac, Majdanpek FBC, Stampedo iz Niša, ŽOK Hajduk Veljko iz Negotina, Zaječar, ŽOK Pirot, Paraćin, Niš 2, MOK Vranje, Radan iz Lebana, MOK Desetka iz Niša, Ozren iz Sokobanje, MOK Topličanin iz Prokuplja, MOK Pirot, MOK Topličanin 97 iz Prokuplja, MOK Hajduk Veljko iz Negotina.

Nakon završetka manifestacije u hali Čair gradonačelnik Niša Darko Bulatović i Branislav Kačar član Gradskog veća zadužen za sport priredili su prijem u Gradskoj kući za delegaciju OSS i Upravni odbor OSNO.